Ronde eettafels

Opkomend en steeds meer te zien in woonbladen, de ronde eettafel! Dit artikel is toegewijd aan deze vorm van tafels. Ik zeg, laat maar komen die inspiratie!

Voorkom de "ongezelligheid" van een lange tafel met veel stoelen. De aan-de-hoek-zitters kunnen niet tot nauwelijks met elkaar praten en je kijkt vooral je overbuurman aan. Natuurlijk ligt overdreven maar zeker niet in verhouding tot de ronde eettafel. Aan deze tafel is niemand aan kop, en iedereen kan met gemak praten met de ander.

Leuk om de tafel te combineren met verschillende stoelen om daarmee een nog speelser effect te creëren. Let wel! Deze tafel is niet voor elke woning geschikt. Omdat de gehele tafel een bepaalde diameter heeft (vaak vanaf een 120 cm) heb je ook om de gehele tafel ruimte nodig, dit om goed te kunnen opstaan. Hierdoor kan het plaatsen van een ronde tafel in een kleine ruimte niet altijd een succes zijn. Tip: Knip een groot rond stuk karton uit om te kijken of jou Musthave Ronde Tafel goed tot zijn recht komt in jou woning. Wie heeft er al een mooie ronde tafel in huis?





Zoals je ziet is er veel keuze! De tafels komen of in één gehele kleur/hout of een combinatie van de poten in een kleur en het blad van hout. Persoonlijk ben ik fan van het laatste, mits de tafelpoot van metaal is. Stoer, robuust en industrieel zijn op dit moment mijn kernwoorden in huis. Hoe zit dat bij jou? Ga je ook voor robuust of toch liever wat zachter en eleganter zoals puur wit?



Psst... Zie je hoeveel een hanglamp kan betekenen voor de uitstraling van de tafel?





0 reacties:

Een reactie posten